Gerd Van der Auwera Eindredacteur Go2War2


Mia van den Berg Medewerkster TracesOfWar


Lennard Bolijn Medewerker TracesOfWar

Sights, since 2015 / Bezienswaardigheden, sinds 2015


Fred Bolle Eindredacteur Go2War2


Jordi Caballero Medewerker WW2Awards


René ten Dam Eindredacteur Go2War2


Wesley Dankers Auteur Go2War2

Mijn naam is Wesley Dankers en ik woon in Dongen (Noord-Brabant). Ik volg een studie aan de universiteit van Tilburg, (opleiding Rechtsgeleerdheid). Reeds vanaf jonge leeftijd ben ik geďnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog. Deze interesse werd versterkt toen ik in aanraking kwam met het dagboek dat mijn oma heeft bijgehouden over de bevrijding van Dongen en omgeving in het najaar van 1944. Dit dagboek is ook geplaatst op go2war2: (zie http://www.go2war2.nl/artikel/1988/T-Dankers-Van-Beek-dagboek-van-september-1944-tot-de-bevrijding.htm). Vanaf juli 2011 schrijf ik artikelen voor go2war2. Ik doe dit met veel plezier en passie en ik hoop hier nog lang mee door te kunnen blijven gaan. Ik vind het leuk om mijn interesse voor alle facetten van WOII op deze manier te kunnen uiten. Ook hoop ik dat door mijn artikelen mensen zich meer bewust worden van deze periode en dat zij beseffen dat deze nooit vergeten mag worden.


Rachael Darwin Vertaler Go2War2


Bert Deelman Medewerker TracesOfWar


Bram Dermout Medewerker WW2Awards


Kim van Dijk Vertaler Go2War2


Frank van der Drift Adviseur bestuur

Oprichter van STIWOT en jarenlang bestuurslid geweest. Nu nog actief als adviseur van de stichting. Vader van 2 dochters en werkzaam als manager bij prefab betonfabriek Mombarg Beton uit Doetinchem.


Ewoud van Eig Secretaris

Ik ben sinds 2003 als technisch medewerker verantwoordelijk voor alle grafische ontwerpen van de STIWOT websites en houd ik mij bezig met alle (technische) innovatieve ontwikkelingen binnen STIWOT. Tevens ben ik als secretaris actief in het bestuur.


Peter ter Haar Vertaler Go2War2


Marie-Cécile van Hintum Auteur Go2War2

Auteur Go2War2


David Izelaar Auteur Go2War2


Dagomar Jansen Medewerker WW2Awards


Peter Kimenai Auteur Go2War2


Jeroen Koppes Penningmeester

In 2002 begonnen als technisch medewerker. Nu verantwoordelijk voor het technisch beheer van alle STIWOT websites en daarnaast als penningmeester aanwezig in het bestuur. Verder maak ik voornamelijk (foto)reportages voor WO2Actueel.nl en schrijf ik af en toe een artikel voor Go2War2.nl.


Ivita Kops Vertaler Go2War2


Vincent Krabbendam Medewerker WO2Actueel

Schrijvend journalist van beroep. De vaardigheden die ik voor mijn werk nodig heb zet ik ook in om artikelen voor WO2actueel.nl te schrijven. Mijn belangstelling voor de Tweede Wereldoorlog is vooral gericht op menselijke verhalen.


Marloes de Krom Redactiemedewerkster Go2War2


Jean Labout Moderator Forum


Leo G. Lensen Medewerker Go2War2


Kaj Metz Medewerker TracesOfWar

In het bijzonder ben ik geďnteresseerd in de krijgsgeschiedenis van het oostfront. Daarnaast liggen mijn interesses ook in oorlogsgraven en Europese fortificaties.


Paul Moerenhout Medewerker TracesOfWar


Anneke Moerenhout Medewerker TracesOfWar


Frans van den Muijsenberg Auteur Go2War2


Dennis de Munck Medewerker WW2Awards


Jeroen Niels Projectleider STIWOT Reizen

Sinds 2004 ben ik betrokken bij STIWOT. Als projectleider van STIWOT Reizen organiseer ik Battlefield Tours onder deskundige begeleiding naar historische locaties met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog.


Robert Jan Noks Eindredacteur Go2War2


Arnold Palthe Vertaler Go2War2


Roger Paulissen Illustrator militaire kaarten


Max Poorthuis Auteur Go2War2


Kevin Prenger Projectleider Go2War2

Sinds 2004 ben ik projectleider van Go2War2.nl. Voor deze website schrijf ik ook artikelen en recensies. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de geschiedenis van de Holocaust en nazi-Duitsland. Persoonlijke verhalen over de oorlog hebben ook altijd mijn belangstelling. Behalve voor Go2War2.nl schrijf ik voor Historiek.net en het magazine Wereld in Oorlog. Eind 2015 publiceerde ik het boek Oorlogszone Zoo over de Berlijnse dierentuin en de Tweede Wereldoorlog.


Jente De Roust Medewerker TracesOfWar


Pieter Schlebaum Redacteur Go2War2

Sinds 2006 ben ik als auteur en redacteur verbonden aan het project Go2War2.nl. Daarnaast schrijf ik ook voor het magazine Wereld in Oorlog. In het najaar van 2012 verscheen mijn onderzoek naar een Britse bommenwerper (de Wellington Z1321) in boekvorm, getiteld 'Neergestort in de Holierhoekse polder'.


Han Smits Auteur Go2War2


Barry van Veen Voorzitter


Wilco Vermeer Medewerker WW2Awards


Anouk Vermeer Medewerker WW2Awards


Auke de Vlieger Redacteur Go2War2


Fedor de Vries Medewerker TracesOfWar

Sinds 2008 ben ik projectleider van Traces of War (voorheen Oorlogsmusea.nl). Begonnen met het fotograferen van WWII-begraafplaatsen is mijn interesse steeds breder geworden en heeft geleid tot een obsessie voor het verzamelen en bundelen van bezienswaardigheden van vooral WWI, WWII en veel recentere conflicten.


Arjan Vrieze Medewerker TracesOfWar


Marcel Wijnstok Medewerker WO2Actueel


Jelle Ywema Medewerker WW2Awards


Contactgegevens

More information

Social Media

In Memoriam

Kees Jan Koster Medewerker WW2Awards

Op 15 februari 2014 overleed Kees Jan Koster. Kees Jan was sinds 2005 als vrijwilliger betrokken bij STIWOT. Vanaf toen heeft hij zich met name bezig gehouden met het WW2Awards.com project. Achter de schermen was hij iemand die vaak naar de vrijwilligersdagen en -vergaderingen kwam. Hier wist hij velen van ons te inspireren en zo STIWOT verder te professionaliseren en verder voor uit te helpen. Het was ook zijn idee om een medewerkersforum op te richten waar vrijwilligers elkaar beter kunnen leren kennen en tips en ervaringen kunnen uitwisselen.

Kees Jan is helaas maar 49 jaar oud geworden en laat zijn vrouw en twee zonen achter. Naast zijn passie voor de Tweede Wereldoorlog en handbal hield hij ook erg van Afrika, waar hij gelukkig nog een aantal maal voor zijn dood met zijn gezin heen kon gaan.

Kees Jan werd op zaterdag 22 februari 2014 onder enorme belangstelling begraven in Aalsmeer.